Schutting Hoogkarspel

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een luxe schutting Hoogkarspel? Wij zijn de expert van Nederland in het monteren van uw schutting Hoogkarspel. Het zetten van een een schutting Hoogkarspel kan gewoonlijk binnen 20 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Hoogkarspel

Ons bedrijf plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen Hoogkarspel, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor bouw bedrijven. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een laser waterpas word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt genoeg over het inzicht en ervaring van onze bouwers.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. Klanten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van deze soort tuinafscheiding is dat de palen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Dankzij de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Hoogkarspel.

Tuinschermen Hoogkarspel

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Hoogkarspel

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. Een combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Douglas hout en u heeft een luxe tuinschutting Hoogkarspel die zeer lang mee gaat. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Hoogkarspel.

Een schutting plaatsen Hoogkarspel hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Hoogkarspel is hedendaags erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het web vlug en veilig een geschikte schutting Hoogkarspel zult aantreffen voor uw woning in Hoogkarspel. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het bekijken van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer voorlichtingen. Of verzoek ons om een tuin Hoogkarspel.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Deze volgende mooie schuttingen kunnen wij uit voorraad leveren Hoogkarspel.

Schutting soorten

Tuinafscheiding van hout.

Hout beton schuttingen Hoogkarspel.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe schutting van hout met Romeins motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Hout motief of het Rhein motief

Beton tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Hoogkarspel

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom geweldig geschikt voor betonschuttingen Hoogkarspel. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Graniet motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Hoogkarspel

We hebben voor elke soort schutting een bijpassende tuindeur.
U kan een keuze maken uit meerdere soorten tuindeuren die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten tuindeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard aangebracht op een metalen frame waardoor het tuinhout niet kan uitzetten.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Vroomshoop
schutting Loon op Zand
schutting Goes
schutting Varsseveld
schutting Herten
schutting Rijen
schutting Slagharen
schutting Losser
schutting Vaassen
schutting Muiderberg
schutting Nuland
schutting Leiden