Schutting Hoogeveen

Op het net aan het kijken voor een luxe schutting Hoogeveen? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een luxe tuinschutting Hoogeveen. We kunnen normaliter binnen 15 dagen de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Hoogeveen

Ons bedrijf monteren al ruim 18 jaar schuttingen Hoogeveen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor bouw bedrijven. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van de achtertuin en de hoogte die in elke tuin dikwijls ongelijk zijn. We bouwen uw schutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend populairder onder de bezoekers. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Hoogeveen bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de bodem.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Hoogeveen.

Tuinschermen Hoogeveen

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Hoogeveen

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen afscheiding te dicht, kies dan voor de luxe schutting. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe schutting Hoogeveen uit ons assortiment. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Nobifix hout, maakt dit een luxe samenstelling. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting kopen Hoogeveen.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Hoogeveen is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op met Google en u vind al snel een schutting Hoogeveen die bij u past. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer noodzakelijk, 75% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Het is zeker een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Bent u nog niet vertrouwd na het bekijken van deze pagina? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een referentie tuin Hoogeveen.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige medewerkers! De navolgende mooie tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen Hoogeveen.

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Hoogeveen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Hoogeveen

Een beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt immers wat een betonschutting Hoogeveen is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de beton platen in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met verscheidene kleuren en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. De meeste beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het tevens beschikbaar om 2 verschillende motieven per beton plaat te leveren!

Poort Hoogeveen

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuinpoorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten tuinpoort op een metalen frame, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede tuinpoort waar men met de auto of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Zegveld
schutting Laren
schutting Nieuw-Lekkerland
schutting Zaamslag
schutting Wijlre
schutting Oud-Vossemeer
schutting Venlo
schutting ‘s-Gravenpolder
schutting Emmeloord
schutting Leens
schutting Lierop
schutting Leende