Schutting Hoofddorp

Op zoek naar een beton schutting Hoofddorp? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het monteren van schuttingen Hoofddorp. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de aanbieding en het monteren van de schutting is plusminus 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Hoofddorp

Door onze 18 jaar ervaring in het bouwen van schutting Hoofddorp bent u zeker van een perfect eind resultaat met juiste garanties. Iedere achtertuin is verschillend, een goed inzicht is daarom belangrijk bij het zetten van een schutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislaser word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt voldoende over het denkbeeld en routine van onze bouwers.

De houten schuttingen Hoofddorp vervaardigd van tuinhout word momenteel steeds minder gewild, ongeacht de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de palen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat hedendaags een leven lang mee en is daarom uiterst bestemd voor schuttingen Hoofddorp. De keep die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Dankzij de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Hoofddorp.

Tuinschermen Hoofddorp

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Hoofddorp

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit type schutting is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Nobifix hout, maakt het een luxe combinatie. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Hoofddorp.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Hoofddorp is tegenwoordig erg simpel. Wij weten zeker dat u via het web vlug en veilig een geschikte schutting Hoofddorp zal tegenkomen voor uw woning in Hoofddorp. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 72% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de tuinafscheiding foto’s op onze website? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Brabant. Wellicht hebben we Hoofddorp voorheen een schutting neergezet, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt! Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige schuttingbouwers! Wij kunnen de volgende modellen tuinschutting of schutting Hoofddorp zetten:

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Hoofddorp gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Hoofddorp

Een beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus geweldig geschikt voor beton schutting Hoofddorp. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rots motief platen in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Veel beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het ook mogelijk om 2 verscheidene motieven per betonplaat te bestellen!!

Poort Hoofddorp

Een tuinpoort is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat grenst.
U kunt kiezen uit verscheidene soorten tuinpoorten die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Houten poortdeur op een metalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede tuinpoort waar men met de auto of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Soesterberg
schutting Schinveld
schutting Panningen
schutting Aarle-Rixtel
schutting Sint Annaland
schutting Geesteren
schutting Nijnsel
schutting Oss
schutting Witmarsum
schutting Cuijk
schutting Nieuwegein
schutting Eersel