Schutting Holwerd

Rond aan het kijken voor een beton schutting Holwerd? Wij zijn de specialist van Nederland in het bouwen van uw schutting Holwerd. Het plaatsen van een een schutting Holwerd kan normaliter binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Holwerd

Ons bedrijf zetten al ruim 18 jaar schutting Holwerd, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor bouwbedrijven. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke tuin gewoonlijk afwijkend zijn. Een kruislijnlaser word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en routine van de monteurs.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Holwerd erg populair, hedendaags zoeken steeds minder consumenten voor deze categorie schutting. De beton schutting is de laatste jaren alsmaar geliefder onder de klanten. De basis van deze soort tuinafscheidingen Holwerd bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 30 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aarde.

Bij ons kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting Holwerd.

Tuinschermen Holwerd

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Holwerd

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen afscheiding te gesloten, kies dan voor de luxe schutting. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe schutting Holwerd uit ons assortiment. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt dit een luxe combinatie. Een afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Holwerd.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Holwerd is nu erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het internet snel en veilig een geschikte schutting Holwerd zal tegenkomen voor uw woning in Holwerd. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u nog niet zeker na het lezen van deze site? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Of vraag ons om een adres Holwerd.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle schuttingen die we zetten Holwerd. Iedere soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen Holwerd van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe schutting van hout met Rabat motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Beton tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Holwerd

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt wel wat de beton schutting Holwerd is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat moderner geworden met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Hout motief of het Rots motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het eveneens beschikbaar om 2 andere motieven per betonplaat te bestellen.

Tuindeur Holwerd

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
U kan kiezen uit verschillende modellen tuinpoorten die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van b.v. 280cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Tubbergen
schutting Gouda
schutting Almere
schutting Wintelre
schutting Venhuizen
schutting Hasselt
schutting Gouderak
schutting Ter Heijde
schutting Vledder
schutting Biddinghuizen
schutting Uithoorn
schutting Ospel