Schutting Holten

Op zoek naar een luxe schutting Holten? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het bouwen van uw schutting Holten. We kunnen normaliter binnen 20 dagen de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Holten

Wij werken enkel met doorgewinterd medewerkers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het bouwen van schuttingen Holten. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over bestaan. We bouwen uw schutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schutting Holten gemaakt van tuinhout word momenteel steeds minder populair, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen steeds meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de palen niet van hout zijn maar van prefab beton. Een betonnen paal rot niet, trekt niet scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de aardbodem.

Wij kunnen vier gevariëerde hout soorten afleveren, iedere soort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schutting Holten.

Tuinschermen Holten

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Holten

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonnen afscheiding te afgesloten, kies dan voor een luxe schutting. Dit type schutting is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de beton platen, zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Nobifix hout, maakt dit een luxe samenstelling. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Holten.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Holten is tegenwoordig erg simpel. Wij weten zeker dat u via het net vlot en veilig een juiste schutting Holten zult tegenkomen voor uw woning in Holten. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze website nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt aanschouwen? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Of verzoek ons om een tuin Holten.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Schutting kopen Holten. Dat was nog nooit zo simpel! Deze navolgende moderne tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Holten.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Holten.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Rabat motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Holten

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen begrijpt wel wat de beton schutting Holten is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Rabat motief, Mediterraans motief of het Graniet motief. Veel beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het ook mogelijk om twee verschillende motieven per betonplaat te leveren.

Poortdeur Holten

Wij hebben voor elk type schutting een bijbehorende tuindeur.
Bij ons heeft u de keus uit de navolgende tuin poorten.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting ‘s-Heerenberg
schutting Overdinkel
schutting Nuenen
schutting Belfeld
schutting Emmer-Compascuum
schutting Gasselternijveen
schutting Emmer-Compascuum
schutting Ouderkerk aan de Amstel
schutting Geleen
schutting Zeeland
schutting Albergen
schutting Herten