Schutting Hollandscheveld

Rond aan het kijken voor een beton schutting Hollandscheveld? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het plaatsen van uw schutting Hollandscheveld. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachttijd na akkoord van de aanbieding en het monteren van de schutting is circa 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Hollandscheveld

Wij monteren al ruim 18 jaar schutting Hollandscheveld, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor bouwbedrijven. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de afnemer zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en ervaring van de monteurs.

De houten schutting Hollandscheveld vervaardigd van hout word momenteel steeds minder populair, ongeacht de schitterende natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van hout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Hollandscheveld.

Tuinschermen Hollandscheveld

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Hollandscheveld

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Een combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We zetten een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Graniet motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Hollandscheveld.

Een schutting kopen Hollandscheveld hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Hollandscheveld is hedendaags erg simpel. Wij weten zeker dat u via het web vlot en veilig een juiste schutting Hollandscheveld zal tegenkomen voor uw woning in Hollandscheveld. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet vertrouwd na het lezen van deze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Wellicht hebben wij Hollandscheveld voorheen een tuinafscheiding gemaakt, vraag ons om een referentie adres.

Een afbeelding zegt vaak meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Tuinafscheiding kopen Hollandscheveld. Dat was nog nooit zo makkelijk! De navolgende moderne tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Hollandscheveld.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Tuinschutting Hollandscheveld van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Steen motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Hollandscheveld

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Hollandscheveld nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn heel wat mooier geworden met verscheidene kleuren en motieven. Denk hier bij aan Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Veel beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het ook mogelijk om twee verschillende motieven per betonplaat te bestellen!!

Poortdeur Hollandscheveld

Wij kunnen natuurlijk ook een poortdeur leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten poort op een metalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten poort op metalen frame van b.v. 3 meter breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Herpen
schutting Heeswijk-Dinther
schutting Assendelft
schutting Bolsward
schutting Aalburg
schutting Giesbeek
schutting Scherpenisse
schutting Epe
schutting Hengelo
schutting Heinenoord
schutting Oud-Vossemeer
schutting Lienden