Schutting Herwijnen

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een luxe schutting Herwijnen? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een moderne schutting Herwijnen. Het monteren van een schuttingen Herwijnen kan gewoonlijk binnen 1 week worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Herwijnen

Wij zetten al ruim 18 jaar schutting Herwijnen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor bouwbedrijven. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin doorgaans ongelijk zijn. Een laser waterpas word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en routine van de monteurs.

Voor vele jaren was de houten schutting Herwijnen erg gewild, tegenwoordig zoeken minder mensen voor deze soort tuinafscheiding. Particulieren kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de palen nooit van hardhout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is daarom hoogst bestemd voor tuinafscheidingen Herwijnen. De sponning die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm altijd los blijft van de bodem.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde hout soorten afleveren, elke soort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schutting Herwijnen.

Tuinschermen Herwijnen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Herwijnen

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen schutting te afgesloten, kies dan voor de luxe schutting. De samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Herwijnen: Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Douglas hout en men heeft een luxe tuinschutting Herwijnen die zeer lang mee gaat. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt de schutting helemaal af.

Schutting plaatsen Herwijnen.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Herwijnen is tegenwoordig erg makkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Herwijnen. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u verder twijfels na het zien van onze tuinafscheiding foto’s op onze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra informatie. Of verzoek ons om een tuin Herwijnen.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan 1000 woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Wij kunnen de volgende type tuinafscheidingen of tuinafscheiding Herwijnen plaatsen:

Schutting soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Herwijnen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Beton tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Herwijnen

Op zoek naar een schutting die staat als een woning en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard geweldig geschikt voor betonschuttingen Herwijnen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de palen over een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met verschillende tinten en motieven. Denk hier bij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Bijna alle beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het eveneens beschikbaar om twee andere motieven per beton plaat te leveren!!

Poortdeur Herwijnen

Een tuindeur is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
U kan een keuze maken uit verschillende soorten tuindeuren die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten poortdeur op een metalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van b.v. 300cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Nibbixwoud
schutting Schaijk
schutting Oosterhout
schutting Benthuizen
schutting ‘s-Gravenzande
schutting Rolde
schutting Ittervoort
schutting Coevorden
schutting Winterswijk
schutting Rijsoord
schutting Wijhe
schutting Goedereede