Schutting Herkenbosch

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een nieuwe schutting Herkenbosch? Wij zijn de specialist van Nederland in het monteren van uw schutting Herkenbosch. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De doorsnee wachttijd na akkoord van de offerte en het zetten van de schutting is ongeveer 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Herkenbosch

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niets anders doen dan schuttingen bouwen, kunnen de schuttingen Herkenbosch correct plaatsen. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke achtertuin doorgaans afwijkend zijn. Een laser waterpas word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt uiteraard voldoende over het gezichtspunt en routine van onze bouwers.

De houten schutting Herkenbosch gemaakt van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De beton schutting is de laatste jaren steeds populairder onder de klanten. De basis van dit type schuttingen Herkenbosch bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. Een beton paal gaat hedendaags 50 jaar mee en is daardoor uitermate bestemd voor tuinafscheidingen Herkenbosch. De keep die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Vanwege de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Herkenbosch.

Tuin schermen Herkenbosch

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Herkenbosch

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonnen schutting te afgesloten, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Herkenbosch uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt het een luxe samenstelling. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Herkenbosch.

Een schutting plaatsen Herkenbosch hoeft nu niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Herkenbosch is tegenwoordig erg gemakkelijk. Zoek het op in Google en u treft al vlug een tuinschutting Herkenbosch die bij u past. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Wellicht hebben wij Herkenbosch eerder een schutting geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt! Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende type tuinafscheidingen of tuinafscheiding Herkenbosch plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen van hout.

Tuinafscheidingen Herkenbosch gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Herkenbosch

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een stevige beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Herkenbosch nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Steen motief, Graniet motief of het Rhein motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Herkenbosch heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Herkenbosch

Wij kunnen uiteraard ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
U kan een keuze maken uit verschillende type poorten die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten tuinpoort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard bevestigd op een metalen frame zodat het hout nooit kan werken.

Extra brede tuindeur waar men met een voertuig of trailer tussen door kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Witmarsum
schutting Berkel-Enschot
schutting Ameide
schutting Vogelenzang
schutting Avenhorn
schutting IJzendijke
schutting Zwammerdam
schutting Zeeland
schutting Wageningen
schutting Den Helder
schutting Oosterland
schutting Deest