Schutting Hengelo

Op zoek naar een nieuwe schutting Hengelo? Prins schuttingen kan uw schuttingen Hengelo op locatie brengen of zetten de nieuwe schutting Hengelo vakkundig en vlot voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 2 weken de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Hengelo

Onze doorgewinterde bouwers die niets anders verrichten dan schuttingen monteren, kunnen de schutting Hengelo foutloos monteren. Iedere tuin is verschillend, een juist inzicht is daardoor voornaam bij het monteren van een tuinafscheiding. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. We plaatsen uw schutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Hengelo erg gewild, hedendaags zoeken minder particulieren voor dit type tuinafscheiding. Consumenten kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de palen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is daarom zeer geschikt voor tuinafscheidingen Hengelo. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de aarde.

Wij kunnen 4 andere hout soorten leveren, elke soort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schutting Hengelo.

Tuin schermen Hengelo

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Hengelo

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de beton schutting te gesloten, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. De combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. We plaatsen een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Graniet motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt het plaatje compleet.

Schutting kopen Hengelo.

Een schutting plaatsen Hengelo hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Hengelo is nu erg handig. Zoek het op met Google en u treft al gauw een tuinschutting Hengelo die bij u past. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Brabant. Of vraag ons om een referentie adres Hengelo.

Een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige schuttingbouwers! De onderstaande fraaie schuttingen kunnen we uit voorraad leveren Hengelo.

Schutting soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Tuinschutting Hengelo van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Hout motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe beton schutting van luxe Hout motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Hengelo

Een betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt wel wat de beton schutting Hengelo is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de beton platen in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een moderne toon voor het beton. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Bijna alle beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het tevens mogelijk om twee verschillende motieven per beton plaat te leveren!

Poort Hengelo

Een tuindeur is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
U kan een keuze maken uit verschillende soorten poorten die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Houten tuindeur op stalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede tuindeur waar u met de wagen of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Vaassen
schutting Raamsdonk
schutting ’s-Hertogenbosch
schutting Nieuwerkerk
schutting Heusden
schutting Asten
schutting Geertruidenberg
schutting Gronsveld
schutting Franeker
schutting Tubbergen
schutting Ruinerwold
schutting Varsseveld