Schutting Heinenoord

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een beton schutting Heinenoord? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor uw nieuwe tuinschutting Heinenoord. Het zetten van een schuttingen Heinenoord kan doorgaans binnen 1 week worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Heinenoord

Onze doorgewinterde bouwers die niks anders uitvoeren dan schuttingen zetten, kunnen de schutting Heinenoord perfect plaatsen. Iedere achtertuin is afwijkend, een goed inzicht is daardoor belangrijk bij het plaatsen van een tuinschutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en routine van de monteurs.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Heinenoord erg populair, hedendaags kiezen steeds minder consumenten voor deze categorie schutting. De beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar populairder onder de consumenten. Het grote voordeel van deze categorie schutting is dat de palen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is daarom zeer bestemd voor schuttingen Heinenoord. De keep die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Door de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Wij kunnen 4 verschillende hout soorten leveren, iedere soort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Heinenoord.

Tuin schermen Heinenoord

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Heinenoord

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt dit een luxe combinatie. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Heinenoord.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Heinenoord is hedendaags erg handig. Wij weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een geschikte tuinafscheiding Heinenoord zal aantreffen voor uw woning in Heinenoord. U hoeft dus ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. We kunnen snappen dat een schutting aankopen via internet spannend kan zijn. Bent u nog niet overtuigd na het bekijken van deze pagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Wellicht hebben we Heinenoord voorheen een tuinafscheiding neergezet, verzoek ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Schutting kopen Heinenoord. Dat was nog nooit zo simpel! Deze volgende fraaie tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Heinenoord.

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Schuttingen Heinenoord van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Steen motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Heinenoord

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard perfect geschikt voor betonschuttingen Heinenoord. De betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rots motief platen in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, veel gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Mediterraans motief, Rabat motief of het Nostalgie motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Heinenoord

Een poortdeur is dikwijls onmisbaar als uw tuin aan een gang of openbare weg ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de volgende poortdeuren.

Houten poort op stalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede poort waar u met de wagen of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Bergambacht
schutting Hapert
schutting Oost-Souburg
schutting Doorn
schutting Spaubeek
schutting Culemborg
schutting Maasbracht
schutting Rijen
schutting Beek
schutting Diever
schutting Heteren
schutting Hellevoetsluis