Schutting Heinenoord

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Heinenoord? Wij kunnen uw schuttingen Heinenoord bezorgen of monteren uw nieuwe schutting Heinenoord deskundig en vlot voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 2 weken de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Heinenoord

Door onze 18 jaar ervaring in het plaatsen van schutting Heinenoord bent u verzekerd van een perfect eind resultaat met uitstekende garanties. Iedere achtertuin is afwijkend, een juist inzicht is daardoor belangrijk bij het zetten van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een laserwaterpas word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en ervaring van de monteurs.

De houten schuttingen Heinenoord gemaakt van tuinhout word momenteel steeds minder populair, ongeacht de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend geliefder geworden onder de consumenten. Het grote voordeel van deze soort schutting is dat de schuttingpalen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is hier door zeer geschikt voor tuinafscheidingen Heinenoord. De keep die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Dankzij de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Heinenoord.

Tuin schermen Heinenoord

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting plaatsen Heinenoord

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Heinenoord uit ons assortiment. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuinscherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Hout motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Schutting kopen Heinenoord.

Via het web een schutting kopen voor uw achtertuin Heinenoord is hedendaags erg handig. We weten zeker dat u via het net vlot en veilig een geschikte tuinafscheiding Heinenoord zult vinden voor uw woning in Heinenoord. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u alsnog niet zeker na het bekijken van deze site? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Mogelijk hebben we Heinenoord eerder een tuinafscheiding gemaakt, vraag ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige medewerkers! Hier vind u de schuttingen die we leveren Heinenoord. Elke soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Schutting van hout.

Tuinafscheidingen Heinenoord van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Elbe motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Rhein motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Heinenoord

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom perfect geschikt voor betonschuttingen Heinenoord. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de schuttingpalen een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn heel wat moderner geworden met verschillende kleuren en motieven. Denk hierbij aan Rabat motief, Hout motief of het Graniet motief. De meeste beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het tevens mogelijk om twee andere motieven per betonplaat te bestellen.

Poortdeur Heinenoord

Een poort is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare straat grenst.
U kunt een keuze maken uit verschillende modellen tuindeuren die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn gemonteerd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 230cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Noordwijk
schutting Veendam
schutting Nieuwstadt
schutting Bovensmilde
schutting Vlagtwedde
schutting Mill
schutting Milsbeek
schutting Grave
schutting Ter Apel
schutting Cadier en Keer
schutting Herpen
schutting Drachten