Schutting Heijen

Op zoek naar een beton erfafscheiding bij u in Heijen? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een hout beton schutting. We kunnen gewoonlijk binnen 15 dagen een nieuwe schutting zetten.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij plaatsen al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor hoveniers. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van de achtertuin en de hoogte die in elke tuin dikwijls afwijkend zijn. Een laserwaterpas word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt genoeg over het denkbeeld en ervaring van de monteurs.

Hout beton Schutting Heijen

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. De hout beton erfafscheiding is de laatste jaren steeds geliefder geworden onder de particulieren. De fundering van deze soort erfafscheidingen bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. Een beton paal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aardbodem.

Bij ons kunt u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Bankirai hout 20, 22 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai olie blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton erfafscheiding

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te simpel vind en de betonschutting te gesloten, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Dit model erfafscheiding is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuin scherm. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Vuren hout en u heeft een luxe schutting die zeer lang mee gaat. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Heijen.

Via het net een schutting kopen voor uw achtertuin in Heijen is tegenwoordig erg handig. Wij weten zeker dat u via het net snel en veilig een juiste erfafscheiding zult tegenkomen bij u in Heijen. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van de bezoekers gedaan. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt zien? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Zoekt u een referentie tuin bij u in Heijen? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben eerder een erfafscheiding neergezet in uw wijk.

Een foto zegt doorgaans meer dan duizend woorden echter onze erfafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige medewerkers! Deze volgende mooie schuttingen kunnen we uit voorraad bezorgen bij u in Heijen.

Schutting soorten

Erfafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe beton schutting van luxe Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Heijen

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard geweldig geschikt voor bouwmaterialen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de beton platen in geschoven worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Ze zijn een stuk mooier met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief. Bijna alle beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het alsmede mogelijk om twee andere motieven per beton plaat te leveren.

Poortdeur

We hebben voor elk type erfafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
U kan kiezen uit meerdere soorten tuinpoorten die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten poort op stalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede tuindeur waar u met de auto of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Broek in Waterland
schutting Gerwen
schutting Annen
schutting Winschoten
schutting Haaften
schutting Warmenhuizen
schutting Raamsdonk
schutting Boskoop
schutting Breugel
schutting Rossum
schutting Aalburg
schutting Delden