Schutting Heeze

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Heeze? Wij zijn de specialist van Nederland in het monteren van schuttingen Heeze. We kunnen meestal binnen 15 dagen de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Heeze

Door onze 18 jaar ervaring in het bouwen van schuttingen Heeze bent u verzekerd van een degelijk resultaat met uitstekende garanties. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Wij plaatsen uw schutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Ondanks de mindere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. Klanten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton schutting. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de palen niet van hardhout zijn maar van beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nauwelijks krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. De sponning die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Door de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde hout soorten leveren, iedere houtsoort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schutting Heeze.

Tuinschermen Heeze

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Heeze

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Heeze uit onze collectie. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Heeze: Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt dit een luxe samenstelling. Een afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Heeze.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Heeze is tegenwoordig erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het web vlot en veilig een juiste tuinafscheiding Heeze zult aantreffen voor uw woning in Heeze. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van onze bezoekers gedaan. Het is zeker een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Bent u nog niet zeker na het lezen van deze website? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Wellicht hebben wij Heeze eerder een tuinafscheiding gemaakt, vraag ons om een referentie tuin.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Heeze. Het was nog nooit zo makkelijk! Hier vind u de schuttingen die wij plaatsen Heeze. Iedere soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schutting Heeze.

Semi luxe schutting van hout met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe schutting van hout en luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Heeze

Zoekt u een schutting die staat als een huis en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een solide beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Heeze nauwelijks omslachtig toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de beton platen in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Rabat motief, Hout motief of het Rots motief. De meeste beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens beschikbaar om twee verscheidene motieven per betonplaat te bestellen.

Poort Heeze

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende poortdeur.
U kunt kiezen uit diverse soorten poortdeuren die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn bevestigd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van bijvoorbeeld 300cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Riel
schutting Kudelstaart
schutting Aalburg
schutting Leersum
schutting Fijnaart
schutting Amerongen
schutting Leende
schutting Ederveen
schutting Sint Michielsgestel
schutting ‘s-Gravenpolder
schutting Zegge
schutting Lisse