Schutting Heerlen

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een nieuwe schutting Heerlen? Wij kunnen uw schuttingen Heerlen bezorgen of installeren uw nieuwe schutting Heerlen vakkundig en vlug voor u. Het monteren van een een schutting Heerlen kan doorgaans binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Heerlen

Wij werken uitsluitend met bedreven personeel welke niets anders doen dan het bouwen van schutting Heerlen. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke achtertuin meestal anders zijn. Wij zetten uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schuttingen Heerlen vervaardigd van hout word tegenwoordig steeds minder gewild, ondanks de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds populairder onder de consumenten. De schuttingpalen van dit type schutting Heerlen zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is hier door buitengewoon bestemd voor schuttingen Heerlen. De sponning die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de bodem.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Heerlen.

Tuin schermen Heerlen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Heerlen

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. De combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt dit een luxe samenstelling. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Heerlen.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Heerlen is hedendaags erg simpel. Wij weten zeker dat u via het internet snel en veilig een geschikte tuinafscheiding Heerlen zult vinden voor uw woning in Heerlen. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aanschaffen via internet spannend kan zijn. Bent u verder nog niet overtuigd na het bekijken van deze site? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer info. Of verzoek ons om een referentie adres Heerlen.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt! Schutting kopen Heerlen. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Deze onderstaande mooie tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Heerlen.

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Schuttingen Heerlen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Hout motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Rabat motief of het Rhein motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Heerlen

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen weet wel wat een beton schutting Heerlen is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Heerlen

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting past.
U kan kiezen uit verschillende modellen poortdeuren die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Een houten tuinpoort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een stalen frame waardoor het hout nooit kan werken.

Extra brede tuindeur waar men met een voertuig of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Dommelen
schutting Grave
schutting Steenwijkerwold
schutting Edam
schutting Koudum
schutting Scheemda
schutting Stiphout
schutting Eersel
schutting Eibergen
schutting Ede
schutting Soerendonk
schutting Nieuwveen