Schutting Heerjansdam

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Heerjansdam? Wij kunnen de schutting Heerjansdam leveren of monteren uw nieuwe schuttingen Heerjansdam deskundig en vlug voor u. Het monteren van een een schutting Heerjansdam kan doorgaans binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Heerjansdam

Wij monteren al ruim 18 jaar schutting Heerjansdam, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor bouwbedrijven. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke tuin vaak afwijkend zijn. Een laser waterpas word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en routine van de schuttingbouwers.

Ondanks de lagere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de hout beton schutting. De fundering van dit type schuttingen Heerjansdam bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de grond.

Wij kunnen 4 gevariëerde houtsoorten leveren, iedere soort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Heerjansdam.

Tuin schermen Heerjansdam

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Heerjansdam

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. De combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. We monteren een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Klassiek steen motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Heerjansdam.

Een tuinafscheiding kopen Heerjansdam hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Heerjansdam is tegenwoordig erg gemakkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Heerjansdam. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. We kunnen snappen dat een schutting aankopen via het net spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het zien van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze website? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Mogelijk hebben wij Heerjansdam voorheen een schutting gezet, verzoek ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Heerjansdam. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Wij kunnen de volgende type tuinschutting of schutting Heerjansdam zetten:

Tuinafscheiding soorten

Schutting gemaakt van hout.

Hout beton Schutting Heerjansdam gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Hout motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Rabat motief of het Rhein motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Heerjansdam

De beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet immers wat de beton schutting Heerjansdam is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Hout motief of het Rots motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Heerjansdam

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende tuindeur.
Bij ons heeft u de keus uit de navolgende tuinpoorten.

Een houten poort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard aangebracht op een metalen frame waardoor het hout niet kan werken.

Extra brede tuindeur waar men met de auto of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Lochem
schutting Rockanje
schutting Tubbergen
schutting Westkapelle
schutting Helvoirt
schutting Stolwijk
schutting Spijkenisse
schutting Surhuisterveen
schutting Gilze
schutting Raalte
schutting Zaamslag
schutting Veghel