Schutting Heerhugowaard

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Heerhugowaard? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton schutting Heerhugowaard. We kunnen gewoonlijk binnen 15 dagen de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Heerhugowaard

Wij werken enkel met doorgewinterd personeel die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het installeren van schuttingen Heerhugowaard. Iedere achtertuin is afwijkend, een goed inzicht is daarom voornaam bij het installeren van een tuinschutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een laserwaterpas word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt voldoende over het denkbeeld en ervaring van onze monteurs.

De houten schuttingen Heerhugowaard vervaardigd van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Consumenten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton schutting. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schuttingpalen nooit van hout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat hedendaags 30 jaar mee en is daardoor uitermate geschikt voor tuinafscheidingen Heerhugowaard. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm constant los blijft van de aardbodem.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Heerhugowaard.

Tuinschermen Heerhugowaard

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Heerhugowaard

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonschutting te gesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. De combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Heerhugowaard: Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Vuren hout en men heeft een luxe tuinschutting Heerhugowaard die lang mee gaat. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Heerhugowaard.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Heerhugowaard is tegenwoordig erg gemakkelijk. Zoek het op in Google en u vind al snel een tuinschutting Heerhugowaard die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van onze klanten gedaan. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding kopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt zien? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Zoekt u een referentie adres Heerhugowaard? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben voorheen een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Schutting kopen Heerhugowaard. Het was nog nooit zo simpel! We kunnen de volgende type tuinafscheidingen of schutting Heerhugowaard zetten:

Schutting soorten

Schutting geheel van hout.

Hout beton schutting Heerhugowaard.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Mediterraans motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Heerhugowaard

Een betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk perfect geschikt voor betonschuttingen Heerhugowaard. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de schuttingpalen over een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner met meerdere tinten en motieven. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het alsmede mogelijk om twee verscheidene motieven per beton plaat te leveren.

Poortdeur Heerhugowaard

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende poortdeur.
U kan kiezen uit diverse type poortdeuren die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten tuindeur op stalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van b.v. 2 meter breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Riel
schutting Ospel
schutting Schinnen
schutting Geldermalsen
schutting Odoorn
schutting Deventer
schutting Goes
schutting Maasbracht
schutting Aardenburg
schutting Opheusden
schutting Hoogerheide
schutting Oosterwolde