Schutting Heel

Op internet aan het zoeken voor een moderne schutting Heel? Prins schuttingen kan de schuttingen Heel leveren of installeren uw nieuwe schutting Heel vakkundig en snel voor u. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na akkoord van de offerte en het monteren van de schuttingen is ca. 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Heel

Ons bedrijf zetten al ruim 18 jaar schuttingen Heel, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor bouw bedrijven. Het is voornaam dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Een laser waterpas word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en routine van de bouwers.

De houten schutting Heel vervaardigd van hout word tegenwoordig steeds minder populair, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren steeds geliefder onder de klanten. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Heel zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een betonpaal rot niet, trekt bijna niet scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde houtsoorten leveren, elke houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Heel.

Tuinschermen Heel

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Heel

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt het een luxe combinatie. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Heel.

Via internet een schutting kopen voor uw huis Heel is hedendaags erg handig. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin Heel. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van onze klanten gedaan. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt aanschouwen? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra info. Mogelijk hebben we Heel voorheen een schutting neergezet, verzoek ons om een referentie adres.

Een foto zegt meestal meer dan 1000 woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende soorten tuinschutting of tuinafscheiding Heel bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel van hout.

Tuinschutting Heel gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Graniet motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Heel

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus uitstekend geschikt voor beton schutting Heel. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rots motief platen in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Steen motief, Rabat motief of het Romeins motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Heel heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Heel

Wij hebben voor elk type schutting een bijbehorende tuindeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuindeuren.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar men met de auto of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Vogelwaarde
schutting Den Helder
schutting Bodegraven
schutting Deest
schutting Someren
schutting Ouderkerk aan de Amstel
schutting Gemert
schutting Beek
schutting Beerta
schutting Lemmer
schutting Vaassen
schutting Naaldwijk