Schutting Heech

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Heech? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het neerzetten van uw schutting Heech. Het bouwen van een een schutting Heech kan doorgaans binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Heech

We werken uitsluitend met ervaren medewerkers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het plaatsen van schutting Heech. De bouwers letten onder andere op de correcte grens van het erf en de hoogte die in elke tuin gewoonlijk anders zijn. Een laser waterpas word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt genoeg over het gezichtspunt en ervaring van de schuttingbouwers.

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. Consumenten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton schutting. Het grote pluspunt van deze soort schutting is dat de schutting palen niet van hout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 35 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De keep die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Heech.

Tuin schermen Heech

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Heech

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Heech uit ons assortiment. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Heech: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Nobifix hout, maakt het een luxe samenstelling. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting plaatsen Heech.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Heech is hedendaags erg simpel. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Heech. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van de klanten gedaan. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze website nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Zoekt u een referentie tuin Heech? Vraag het ons, misschien hebben voorheen een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt! Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de schuttingen die we zetten Heech. Elke soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Schuttingen Heech van hout met beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Hout motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Heech

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting Heech nauwelijks omslachtig toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rotsmotief platen in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hier bij aan Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Heech heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Heech

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende tuinpoort.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten poort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een stalen frame zodat het tuinhout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige poort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Werkendam
schutting Hengelo
schutting Velden
schutting Berg
schutting Krimpen aan de Lek
schutting Roden
schutting Soerendonk
schutting Opperdoes
schutting Breda
schutting Zelhem
schutting Oudenbosch
schutting Obdam