Schutting Havelte

Rond aan het kijken voor een beton schutting Havelte? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een hout beton schutting Havelte. Het zetten van een een schutting Havelte kan doorgaans binnen 20 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Havelte

Wij werken alleen met ervaren schuttingbouwers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het plaatsen van schutting Havelte. Iedere tuin is anders, een precies inzicht is daarom voornaam bij het monteren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. Particulieren kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. De basis van dit type tuinafscheidingen Havelte bestaat uit beton palen in plaats van hout. Een beton paal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is hier door uitermate bestemd voor schuttingen Havelte. De keep die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm constant los blijft van de aardbodem.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Havelte.

Tuin schermen Havelte

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Havelte

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit model schutting is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Havelte: Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. We zetten een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Romeins motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt de tuinafscheiding helemaal af.

Schutting plaatsen Havelte.

Een tuinafscheiding plaatsen Havelte hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Havelte is tegenwoordig erg handig. Wij weten zeker dat u via het web vlug en veilig een juiste schutting Havelte zal vinden voor uw woning in Havelte. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van de consumenten gedaan. We kunnen snappen dat een schutting bestellen via het net spannend kan zijn. Bent u alsnog niet vertrouwd na het lezen van deze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Op zoek naar een referentie adres Havelte? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

Een afbeelding zegt meestal meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige medewerkers! Wij kunnen de volgende type schuttingen of tuinafscheiding Havelte bouwen:

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen Havelte van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Havelte

Een beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard uitstekend geschikt voor beton schutting Havelte. Net als bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Havelte heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Havelte

Een poort is dikwijls onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
U kan een keuze maken uit verscheidene modellen poorten die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten tuindeur op stalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede poort waar men met de wagen of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Heerenveen
schutting Sleen
schutting Gendt
schutting Waddinxveen
schutting Heythuysen
schutting Zuidland
schutting Markelo
schutting Uden
schutting Opmeer
schutting Beekbergen
schutting Marknesse
schutting Winschoten