Schutting Harmelen

Op het web aan het zoeken voor een luxe schutting Harmelen? Prins schuttingen kan de schuttingen Harmelen op locatie brengen of plaatsen de nieuwe schutting Harmelen deskundig en vlot voor u. Het plaatsen van een schuttingen Harmelen kan meestal binnen 1 week worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Harmelen

Wij bouwen al ruim 18 jaar schutting Harmelen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor bouwbedrijven. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. We plaatsen uw tuinschutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

De houten schuttingen Harmelen vervaardigd van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Nobifix) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend geliefder geworden onder de bezoekers. De palen van dit type schutting Harmelen zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De keep die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Vanwege de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Bij ons kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Harmelen.

Tuinschermen Harmelen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Harmelen

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. De samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting plaatsen Harmelen.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Harmelen is nu erg handig. Wij weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een geschikte schutting Harmelen zult vinden voor uw woning in Harmelen. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van de consumenten gedaan. Wij kunnen snappen dat een schutting aankopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze website nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bekijken? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Misschien hebben we Harmelen eerder een tuinafscheiding gezet, verzoek ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Deze onderstaande mooie tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Harmelen.

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Tuinafscheidingen Harmelen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Romeins motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Steen motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Harmelen

De beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting Harmelen nauwelijks omslachtig toe te lichten. De beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Romeins motief, Hout motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Harmelen

Een tuinpoort is dikwijls onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
Bij ons heeft u de keuze uit de navolgende poortdeuren.

Een houten poortdeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard aangebracht op een stalen frame waardoor het hout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van bijvoorbeeld 2,5 meter breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Schoonebeek
schutting Nieuw-Vossemeer
schutting Sommelsdijk
schutting Middenmeer
schutting ‘s-Heerenberg
schutting Zevenaar
schutting Waalwijk
schutting Oldenzaal
schutting Gameren
schutting ‘s-Heerenhoek
schutting Berghem
schutting Bolsward