Schutting Hardinxveld-Giessendam

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Hardinxveld-Giessendam? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het monteren van uw schutting Hardinxveld-Giessendam. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de prijsopgave en het zetten van de schutting is plusminus 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Hardinxveld-Giessendam

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 18 jaar schuttingen Hardinxveld-Giessendam, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor hoveniers. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over bestaan. We bouwen uw schutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

Ondanks de lagere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. Consumenten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de hout beton schutting. Het grote pluspunt van deze categorie schutting is dat de schutting palen nooit van hout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De keep die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Dankzij de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Wij kunnen 4 verschillende houtsoorten afleveren, elke soort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Hardinxveld-Giessendam.

Tuin schermen Hardinxveld-Giessendam

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Hardinxveld-Giessendam

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de beton schutting te gesloten, kies dan voor een luxe schutting. Dit model schutting is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We zetten een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Rabat motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Hardinxveld-Giessendam.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Hardinxveld-Giessendam is tegenwoordig erg makkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Hardinxveld-Giessendam. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer nodig, 81% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het zien van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra info. Of vraag ons om een referentie tuin Hardinxveld-Giessendam.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Schutting kopen Hardinxveld-Giessendam. Het was nog nooit zo makkelijk! De onderstaande mooie tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen Hardinxveld-Giessendam.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen Hardinxveld-Giessendam van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting van luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Hardinxveld-Giessendam

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat de betonschutting Hardinxveld-Giessendam is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier met diverse tinten en motieven. Denk hierbij aan Graniet motief, Rhein motief of het Nostalgie motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poortdeur Hardinxveld-Giessendam

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
U kunt kiezen uit verscheidene type tuindeuren die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Houten poortdeur op een metalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Aalst
schutting Utrecht
schutting Nieuw-Vossemeer
schutting Aalsmeer
schutting Boven-Hardinxveld
schutting Beneden-Leeuwen
schutting Gouda
schutting Eijsden
schutting Nibbixwoud
schutting Bergum
schutting Baarn
schutting Vlagtwedde