Schutting Haps

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Haps? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het monteren van schuttingen Haps. We kunnen normaliter binnen 1 week de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Haps

Onze ervaren schuttingbouwers die niks anders verrichten dan tuinschuttingen plaatsen, kunnen de schutting Haps foutloos zetten. Elke tuin is verschillend, een precies inzicht is daarom essentieel bij het installeren van een tuinschutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Wij zetten uw schutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Haps erg populair, tegenwoordig kiezen minder mensen voor deze categorie tuinafscheiding. Consumenten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton tuinafscheiding. De basis van dit type schuttingen Haps bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. Een betonpaal gaat hedendaags 40 jaar mee en is hier door buitengewoon geschikt voor schuttingen Haps. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Vanwege de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Haps.

Tuin schermen Haps

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Haps

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. De combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de betonplaten, zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Een afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Haps.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Haps is nu erg gemakkelijk. Zoek het op in Google en u vind al snel een schutting Haps die bij u past. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt zien? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een adres Haps.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt. Schutting kopen Haps. Dat was nog nooit zo eenvoudig! We kunnen de volgende modellen tuinschutting of tuinafscheiding Haps zetten:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel van hout.

Hout beton Schutting Haps van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Rabat motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting van luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Haps

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Haps niet omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de beton platen in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Haps

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
U kan kiezen uit verscheidene type poorten die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn bevestigd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Maasland
schutting Boshoven
schutting Soerendonk
schutting Heerlen
schutting Hoek van Holland
schutting Geldermalsen
schutting Driebergen-Rijsenburg
schutting Boshoven
schutting Blijham
schutting Leens
schutting Opheusden
schutting Tweede Exloërmond