Schutting Halsteren

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een nieuwe schutting Halsteren? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een moderne tuinschutting Halsteren. We kunnen normaliter binnen 15 dagen de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Halsteren

Wij plaatsen al ruim 18 jaar schutting Halsteren, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor hoveniers. Iedere achtertuin is afwijkend, een juist inzicht is daardoor belangrijk bij het plaatsen van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een laser waterpas word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt genoeg over het denkbeeld en ervaring van de monteurs.

Voor vele jaren was de houten schutting Halsteren erg gewild, tegenwoordig zoeken steeds minder particulieren voor dit type schutting. Particulieren kiezen vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Halsteren zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 30 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De keep die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Halsteren.

Tuinschermen Halsteren

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Halsteren

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit model schutting is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Halsteren: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Nobifix hout, maakt het een luxe samenstelling. De afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting plaatsen Halsteren.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Halsteren is tegenwoordig erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Halsteren. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt zien? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een referentie tuin Halsteren.

Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Tuinafscheiding kopen Halsteren. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Op deze website vind u de schuttingen die wij zetten Halsteren. Elke soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schutting gemaakt van hout.

Schuttingen Halsteren van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Hout motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe betonschutting van luxe Rabat motief, Rhein motief of het Elbe motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Halsteren

Een betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend geweldig geschikt voor beton schutting Halsteren. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Ze zijn heel wat moderner geworden met verscheidene tinten en motieven. Denk hier bij aan Romeins motief, Mediterraans motief of het Rots motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Halsteren heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Halsteren

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende poortdeur.
U kunt kiezen uit verscheidene soorten poortdeuren die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Warffum
schutting Dussen
schutting Groenlo
schutting Eelde
schutting Kockengen
schutting IJsselstein
schutting Gouderak
schutting Harmelen
schutting Geervliet
schutting Haaren
schutting Ootmarsum
schutting Odijk