Schutting Hallum

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Hallum? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het monteren van uw schutting Hallum. We kunnen normaliter binnen 2 weken de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Hallum

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schutting Hallum bent u verzekerd van een degelijk eind resultaat met goede garanties. De bouwers letten onder andere op de correcte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke tuin vaak anders zijn. Een kruislijnlaser word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en routine van onze schuttingbouwers.

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar populairder geworden onder de bezoekers. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Hallum bestaat uit beton palen i.p.v. hout. Een betonpaal rot niet, trekt bijna niet krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Dankzij de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Bij ons kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting Hallum.

Tuin schermen Hallum

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Hallum

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. De combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de beton platen, zoals het Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting Hallum die zeer lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Hallum.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Hallum is tegenwoordig erg simpel. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een geschikte schutting Hallum zult tegenkomen voor uw woning in Hallum. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aankopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bekijken? U bent van harte welkom in de grote showtuin gesitueerd in Helmond. Zoekt u een referentie adres Hallum? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan 1000 woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Tuinafscheiding kopen Hallum. Het was nog nooit zo simpel! De volgende moderne schuttingen kunnen we uit voorraad bezorgen Hallum.

Schutting soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Hallum.

Semi luxe schutting van hout en luxe Rabat motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Hallum

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de stevige betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus uitstekend geschikt voor betonschuttingen Hallum. Net als bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier met diverse tinten en motieven. Denk hier bij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Hallum heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Hallum

Een tuindeur is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuinpoorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten poortdeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard geschroefd op een stalen frame zodat het tuinhout niet kan uitzetten.

Extra brede poortdeur waar men met de wagen of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Breukelen
schutting Gendt
schutting Goirle
schutting Zwammerdam
schutting Ooltgensplaat
schutting Zoetermeer
schutting Middelstum
schutting Loppersum
schutting Ederveen
schutting Eemnes
schutting Hengelo
schutting Purmerend