Schutting Haarlem

Op zoek naar een hout beton schutting Haarlem? Wij kunnen uw schuttingen Haarlem bezorgen of installeren uw nieuwe schutting Haarlem vakkundig en vlot voor u. Het plaatsen van een een schutting Haarlem kan gewoonlijk binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Haarlem

Onze doorgewinterde bouwers die niks anders doen dan schuttingen zetten, kunnen de schuttingen Haarlem correct plaatsen. Iedere tuin is anders, een juist inzicht is daardoor essentieel bij het plaatsen van een tuinschutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislaser word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en ervaring van onze bouwers.

De houten schutting Haarlem gemaakt van houten palen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Nobifix) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds populairder onder de klanten. De palen van deze soort schutting Haarlem zijn niet van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 35 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De keep die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Vanwege de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Bij ons kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting Haarlem.

Tuinschermen Haarlem

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Haarlem

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. De samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We monteren een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Nostalgie motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Haarlem.

Een tuinafscheiding plaatsen Haarlem hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Haarlem is tegenwoordig erg handig. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Haarlem. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Wij kunnen begrijpen dat een schutting aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt aanschouwen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Zoekt u een referentie adres Haarlem? Vraag het ons, mogelijk hebben eerder een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige schuttingbouwers! De onderstaande mooie schuttingen kunnen we uit voorraad bezorgen Haarlem.

Schutting soorten

Schutting van hout.

Schuttingen Haarlem van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Steen motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Haarlem

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt immers wat de betonschutting Haarlem is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de beton platen in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een moderne tint voor het beton. Denk hier bij aan Graniet motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Haarlem heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Haarlem

Een tuinpoort is dikwijls onmisbaar als uw tuin aan een gang of openbare weg ligt.
U kunt een keuze maken uit meerdere soorten tuindeuren die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar men met de wagen of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Ruinerwold
schutting Schoonoord
schutting Zuidhorn
schutting Driel
schutting Prinsenbeek
schutting Moerkapelle
schutting Amersfoort
schutting Edam
schutting Susteren
schutting Waddinxveen
schutting Schoonoord
schutting Deil