Schutting Haamstede

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Haamstede? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe tuinschutting Haamstede. Het bouwen van een schuttingen Haamstede kan doorgaans binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Haamstede

Wij van Prins schuttingen bouwen al ruim 18 jaar schuttingen Haamstede, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor bouw bedrijven. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word steeds gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een kruislijnlaser word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt genoeg over het denkbeeld en ervaring van de monteurs.

Voor vele jaren was de houten schutting Haamstede erg populair, tegenwoordig zoeken minder mensen voor dit type tuinafscheiding. Bezoekers kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van deze categorie tuinafscheiding is dat de palen niet van hardhout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 35 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De keep die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aardbodem.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde houtsoorten leveren, elke houtsoort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schuttingen Haamstede.

Tuinschermen Haamstede

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen Haamstede

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe schutting Haamstede uit onze collectie. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Haamstede: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt dit een luxe combinatie. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Haamstede.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Haamstede is nu erg handig. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Haamstede. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u nog niet zeker na het lezen van deze website? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Of verzoek ons om een tuin Haamstede.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige medewerkers! We kunnen de volgende type schuttingen of tuinafscheiding Haamstede bouwen:

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Haamstede van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Hout motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Graniet motief of het Rhein motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Haamstede

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat de betonschutting Haamstede is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de beton platen in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn een stuk moderner met verschillende tinten en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Haamstede heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Haamstede

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
U kan een keuze maken uit verscheidene soorten tuinpoorten die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten tuinpoort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een stalen frame waardoor het tuinhout nooit kan werken.

Extra brede tuindeur waar men met de wagen of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Nederhorst
schutting Nieuwendijk
schutting Nijnsel
schutting Schipluiden
schutting Berkel Rodenrijs
schutting Middenbeemster
schutting Houten
schutting Vlijmen
schutting Mijnsheerenland
schutting Schoorl
schutting Oudenbosch
schutting Marknesse