Schutting Groningen

Op zoek naar een beton schutting Groningen? Wij kunnen uw schutting Groningen leveren of installeren de nieuwe schuttingen Groningen vakkundig en vlug voor u. Het bouwen van een een schutting Groningen kan doorgaans binnen 15 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Groningen

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schuttingen Groningen bent u zeker van een correct eindproduct met uitstekende garanties. Iedere tuin is anders, een goed inzicht is daardoor essentieel bij het monteren van een schutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard genoeg over het inzicht en ervaring van de bouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Groningen erg populair, hedendaags zoeken steeds minder consumenten voor dit type tuinafscheiding. De hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds geliefder geworden onder de consumenten. De schuttingpalen van dit type schutting Groningen zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm constant los blijft van de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Groningen.

Tuinschermen Groningen

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Groningen

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe schutting Groningen uit onze collectie. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Groningen.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Groningen is nu erg makkelijk. Zoek het op met Google.nl en u vind al vlot een tuinschutting Groningen die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 71% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een referentie tuin Groningen.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Deze volgende mooie schuttingen kunnen we uit voorraad bezorgen Groningen.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schutting Groningen.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allen moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Groningen

De beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting Groningen nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Groningen

Wij kunnen natuurlijk ook een poortdeur leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuindeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Houten poort op een metalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Bladel
schutting Oostburg
schutting Castricum
schutting Balkbrug
schutting Maassluis
schutting Hengelo
schutting Nieuwendijk
schutting Zwaagwesteinde
schutting Leiden
schutting Leek
schutting Heijen
schutting Leunen