Schutting Gramsbergen

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Gramsbergen? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton schutting Gramsbergen. Het bouwen van een een schutting Gramsbergen kan doorgaans binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Gramsbergen

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niets anders doen dan tuinschuttingen monteren, kunnen de schutting Gramsbergen foutloos plaatsen. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van het erf en de hoogte die in elke tuin meestal afwijkend zijn. Een laser waterpas word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en ervaring van de schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Gramsbergen erg populair, hedendaags zoeken steeds minder mensen voor dit type schutting. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schutting palen nooit van tuinhout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is daarom bijzonder bestemd voor schuttingen Gramsbergen. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm altijd los blijft van de grond.

Wij kunnen vier andere houtsoorten leveren, iedere houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Gramsbergen.

Tuin schermen Gramsbergen

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Gramsbergen

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. De combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Gramsbergen: Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Vuren hout en u heeft een luxe tuinschutting Gramsbergen die lang mee gaat. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt de schutting helemaal af.

Schutting kopen Gramsbergen.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Gramsbergen is hedendaags erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het web vlot en veilig een geschikte schutting Gramsbergen zult tegenkomen voor uw woning in Gramsbergen. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van de bezoekers gedaan. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het bekijken van onze schutting foto’s op onze internetpagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra info. Op zoek naar een referentie adres Gramsbergen? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben eerder een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Deze navolgende fraaie tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad leveren Gramsbergen.

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Tuinschutting Gramsbergen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Hout motief, Graniet motief of het Rhein motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Gramsbergen

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Gramsbergen nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de betonplaten in geschoven worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn heel wat mooier geworden met verscheidene kleuren en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Gramsbergen

Een tuindeur is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een gang of openbare weg ligt.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten poortdeur op een metalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van b.v. 2,5 meter breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Wageningen
schutting Odijk
schutting Ommen
schutting Oude-Tonge
schutting Bunschoten
schutting Gorssel
schutting Warnsveld
schutting Zwartsluis
schutting Pijnacker
schutting Arkel
schutting Breugel
schutting Anna-Paulowna