Schutting Gorssel

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Gorssel? Wij kunnen de schutting Gorssel leveren of plaatsen de nieuwe schuttingen Gorssel deskundig en vlug voor u. We kunnen doorgaans binnen 15 dagen de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Gorssel

Onze ervaren schuttingbouwers die niks anders verrichten dan schuttingen zetten, kunnen de schutting Gorssel foutloos zetten. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin gewoonlijk verschillend zijn. Wij bouwen uw schutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

De houten schuttingen Gorssel gemaakt van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. Particulieren kiezen steeds meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van hout zijn maar van beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nooit krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Door de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Gorssel.

Tuin schermen Gorssel

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Gorssel

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. De combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Romeins motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Gorssel.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Gorssel is nu erg simpel. Wij weten zeker dat u via het web vlot en veilig een geschikte schutting Gorssel zal aantreffen voor uw woning in Gorssel. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 72% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Bent u nog niet vertrouwd na het bekijken van deze site? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Mogelijk hebben we Gorssel voorheen een schutting gezet, vraag ons om een referentie adres.

Een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige medewerkers! Wij kunnen de volgende soorten tuinschutting of schutting Gorssel bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Schuttingen Gorssel van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Gorssel

De betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt immers wat de betonschutting Gorssel is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de schuttingpalen over een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier met verscheidene tinten en motieven. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Gorssel

Wij hebben voor elk type schutting een bijbehorende poortdeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de navolgende tuin poorten.

Houten tuinpoort op stalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van bijvoorbeeld 300cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Lexmond
schutting Wijk aan Zee
schutting Doorn
schutting Engelen
schutting Ootmarsum
schutting Spaarndam
schutting Callantsoog
schutting Halsteren
schutting Mill
schutting Reusel
schutting Doornenburg
schutting Ammerzoden