Schutting Gorredijk

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Gorredijk? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het zetten van schuttingen Gorredijk. We kunnen gewoonlijk binnen 1 week de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Gorredijk

Onze bedreven bouwers die niets anders uitvoeren dan schuttingen plaatsen, kunnen de schutting Gorredijk foutloos plaatsen. Het is voornaam dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word altijd gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een laserwaterpas word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en routine van de monteurs.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Gorredijk erg populair, tegenwoordig zoeken minder particulieren voor dit type schutting. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds geliefder onder de particulieren. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Gorredijk zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is hier door zeer geschikt voor tuinafscheidingen Gorredijk. De keep die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Vanwege de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde houtsoorten afleveren, elke soort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schuttingen Gorredijk.

Tuin schermen Gorredijk

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Gorredijk

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de beton schutting te gesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt het een luxe combinatie. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Gorredijk.

Een tuinafscheiding kopen Gorredijk hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Gorredijk is nu erg makkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Gorredijk. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van de consumenten gedaan. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt zien? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Mogelijk hebben wij Gorredijk eerder een schutting gemaakt, verzoek ons om een referentie adres.

Een plaatje zegt meestal meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Gorredijk. Het was nog nooit zo eenvoudig! Prins Schuttingen kan de volgende soorten tuinafscheidingen of tuinafscheiding Gorredijk zetten:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton tuinschutting Gorredijk gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Gorredijk

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat de beton schutting Gorredijk is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de palen een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier geworden met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Bijna alle beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het tevens beschikbaar om 2 verschillende motieven per betonplaat te bestellen!

Tuindeur Gorredijk

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poortdeuren leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten poort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een metalen frame zodat het hout nooit kan uitzetten.

Extra brede tuinpoort waar men met de auto of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Moordrecht
schutting Duiven
schutting Liempde
schutting Loosdrecht
schutting Millingen aan de Rijn
schutting Eelde
schutting Vlijmen
schutting Maasdam
schutting Borculo
schutting Jubbega
schutting Zegveld
schutting Marknesse