Schutting Gorinchem

Rond aan het kijken voor een moderne schutting in Gorinchem? Wij zijn de expert van Nederland in het zetten van erfafscheidingen. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw erfafscheiding. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de prijsopgave en het monteren van de schutting is ongeveer 20 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken alleen met bedreven schuttingbouwers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van erfafscheidingen. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dat word altijd gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Wij bouwen uw schutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Gorinchem

Een houten erfafscheiding gemaakt van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Bangkirai) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De luxe hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar populairder geworden onder de bezoekers. De palen van dit type schutting zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 45 jaar mee en is daarom uitermate bestemd voor erfafscheidingen. De keep die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Vanwege de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaren.

Tropisch Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai coating blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We zetten een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Gebroken steen motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Gorinchem.

Een erfafscheiding kopen in Gorinchem hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Gorinchem is tegenwoordig erg simpel. Wij weten zeker dat u via het net vlug en veilig een geschikte schutting zal vinden bij u in Gorinchem. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 72% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra info. Of verzoek ons om een referentie tuin bij u in Gorinchem.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende soorten schuttingen of schutting bij u in Gorinchem plaatsen:

Erfafscheiding soorten

Houten erfafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout en luxe Elbe motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte erfafscheiding.

Beton schutting Gorinchem

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een stevige beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton erfafscheiding beschikken de palen over een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Hout motief of het Rots motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar.

Tuindeur

Een tuindeur is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare weg grenst.
U kan kiezen uit verscheidene soorten tuinpoorten die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Bangkirai.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn bevestigd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van bijvoorbeeld 280cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Lierop
schutting Groningen
schutting Poortugaal
schutting Zwartemeer
schutting Slochteren
schutting Andelst
schutting Loon op Zand
schutting Winkel
schutting Montfort
schutting Echt
schutting Onstwedde
schutting Nieuw-Beijerland