Schutting Goirle

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Goirle? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een luxe tuinschutting Goirle. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de offerte en het zetten van de schuttingen is ca. 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Goirle

Door onze 18 jaar ervaring in het plaatsen van schuttingen Goirle bent u zeker van een goed eind resultaat met uitstekende garanties. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte die in elke tuin vaak anders zijn. Een kruislijnlaser word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard voldoende over het inzicht en ervaring van de monteurs.

De houten schutting Goirle gemaakt van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van onder andere Nobifix) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. Particulieren kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton schutting. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Goirle bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 40 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 verschillende houtsoorten leveren, elke houtsoort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Goirle.

Tuinschermen Goirle

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Goirle

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Nobifix tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Goirle uit onze collectie. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Goirle: Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. We monteren een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Gebroken steen motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt de schutting compleet.

Schutting plaatsen Goirle.

Via internet een schutting kopen voor uw huis Goirle is tegenwoordig erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet snel en veilig een juiste schutting Goirle zal aantreffen voor uw woning in Goirle. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 72% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze internetpagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer info. Misschien hebben wij Goirle eerder een schutting gezet, vraag ons om een referentie tuin.

Een afbeelding zegt vaak meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Tuinafscheiding kopen Goirle. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! De volgende moderne tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad leveren Goirle.

Schutting soorten

Schutting van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Goirle van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Hout motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Romeins motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Goirle

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat de betonschutting Goirle is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rots motief platen in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne toon voor het beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Goirle

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
U kan kiezen uit meerdere type tuinpoorten die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten poortdeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard aangebracht op een stalen frame zodat het hout niet kan werken.

Extra brede tuindeur waar men met de wagen of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Baflo
schutting Gulpen
schutting Ens
schutting Rossum
schutting Klundert
schutting Boskoop
schutting Oss
schutting Haaksbergen
schutting Winkel
schutting Giessen
schutting Menaldum
schutting Bleskensgraaf