Schutting Goes

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Goes? Wij kunnen uw schutting Goes op locatie brengen of installeren uw nieuwe schuttingen Goes deskundig en vlug voor u. We kunnen doorgaans binnen 10 dagen de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Goes

Wij werken uitsluitend met doorgewinterd schuttingbouwers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het installeren van schutting Goes. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke tuin dikwijls anders zijn. We bouwen uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. Bezoekers kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de hout beton schutting. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schutting palen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. De keep die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Door de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Goes.

Tuinschermen Goes

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Goes

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm is dit de meest luxe schutting Goes uit ons assortiment. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Goes: Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Douglas hout, maakt het een luxe combinatie. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Goes.

Een schutting kopen Goes hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Goes is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op met Google.nl en u treft al gauw een schutting Goes die bij u past. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Twijfelt u nog na het bekijken van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze pagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer info. Mogelijk hebben wij Goes voorheen een tuinafscheiding gezet, vraag ons om een referentie tuin.

Een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige schuttingbouwers! De onderstaande fraaie schuttingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Goes.

Schutting soorten

Schutting gemaakt van hout.

Tuinschutting Goes gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Hout motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Goes

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste betonschutting. Iedereen weet immers wat de betonschutting Goes is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de betonpalen over een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie betonprint of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Goes heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Goes

Wij kunnen uiteraard ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
U kan kiezen uit verschillende type poortdeuren die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten poortdeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een stalen frame waardoor het tuinhout nooit kan werken.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Oldebroek
schutting Zevenbergen
schutting Horst
schutting Wemeldinge
schutting Geffen
schutting Ravenstein
schutting Driemond
schutting Boxtel
schutting Petten
schutting Zegveld
schutting Amersfoort
schutting Harkstede