Schutting Gerwen

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een luxe schutting Gerwen? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een hout beton schutting Gerwen. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na aanvaarding van de offerte en het bouwen van de schuttingen is plusminus 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Gerwen

Door onze 18 jaar ervaring in het plaatsen van schuttingen Gerwen bent u verzekerd van een eerlijk eind resultaat met juiste garanties. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van de tuin en de hoogte die in elke tuin meestal afwijkend zijn. Een laserwaterpas word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt voldoende over het denkbeeld en routine van de monteurs.

De houten schuttingen Gerwen vervaardigd van hout word hedendaags steeds minder populair, ondanks de schitterende natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de hout beton tuinafscheiding. De schuttingpalen van deze soort schutting Gerwen zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Gerwen.

Tuinschermen Gerwen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Gerwen

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuin scherm. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Gerwen: Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Douglas hout en u heeft een luxe schutting Gerwen die lang mee gaat. Een afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Gerwen.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw achtertuin Gerwen is tegenwoordig erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet snel en veilig een geschikte schutting Gerwen zal aantreffen voor uw woning in Gerwen. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Wij kunnen begrijpen dat een schutting aanschaffen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het bekijken van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Wellicht hebben wij Gerwen voorheen een tuinafscheiding gemaakt, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt! Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende modellen tuinschutting of schutting Gerwen bouwen:

Schutting soorten

Schutting geheel van hout.

Tuinafscheidingen Gerwen van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Graniet motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Hout motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Gerwen

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk geweldig geschikt voor betonschuttingen Gerwen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rotsmotief platen in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie beton print of een mooie moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Hout motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het alsmede mogelijk om twee andere motieven per beton plaat te leveren!!

Tuindeur Gerwen

Een tuindeur is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare straat grenst.
U kan een keuze maken uit verscheidene modellen poortdeuren die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten poort op een metalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Nijnsel
schutting Groningen
schutting Sambeek
schutting Goedereede
schutting Aalsmeer
schutting Lienden
schutting Neer
schutting Zuidbroek
schutting Borne
schutting Vuren
schutting Ooltgensplaat
schutting Weert