Schutting Geleen

Op zoek naar een beton schutting Geleen? Prins schuttingen kan de schuttingen Geleen leveren of zetten de nieuwe schutting Geleen bekwaam en snel voor u. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de offerte en het monteren van de schutting is ongeveer 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Geleen

We werken alleen met bedreven personeel die niets anders verrichten dan het installeren van schuttingen Geleen. Het is relevant dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Wij bouwen uw schutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een schutting.

De houten schuttingen Geleen gemaakt van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van b.v. Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. De beton schutting is de laatste jaren steeds populairder onder de particulieren. De fundering van deze soort schuttingen Geleen bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. Een betonpaal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is hier door uiterst geschikt voor tuinafscheidingen Geleen. De keep die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Vanwege de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Geleen.

Tuinschermen Geleen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Geleen

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Geleen uit onze collectie. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We zetten een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Elbe motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting plaatsen Geleen.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Geleen is hedendaags erg gemakkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Geleen. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van onze bezoekers gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Bent u nog niet vertrouwd na het lezen van deze site? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Mogelijk hebben wij Geleen eerder een schutting geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

Een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige schuttingbouwers! We kunnen de volgende modellen tuinafscheidingen of tuinafscheiding Geleen zetten:

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Hout beton schuttingen Geleen.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Hout motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Hout motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Beton tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Geleen

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een solide beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk geweldig geschikt voor beton schutting Geleen. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat moderner geworden met diverse tinten en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Graniet motief of het Rhein motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Geleen

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
Bij ons heeft u de keuze uit de volgende tuindeuren.

Een houten tuindeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een stalen frame zodat het tuinhout niet kan werken.

Extra brede tuinpoort waar men met de auto of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Berg
schutting Waarland
schutting Weerselo
schutting Nieuwe-Tonge
schutting Cothen
schutting Lemmer
schutting Lisse
schutting Groet
schutting Grijpskerk
schutting Harderwijk
schutting Zwolle
schutting Ouddorp