Schutting Geffen

Rond aan het kijken voor een beton schutting Geffen? Wij zijn de specialist van Nederland in het installeren van uw schutting Geffen. Het plaatsen van een een schutting Geffen kan doorgaans binnen 1 week worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Geffen

Wij monteren al ruim 18 jaar schuttingen Geffen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor bouw bedrijven. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin meestal verschillend zijn. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt genoeg over het inzicht en routine van de monteurs.

De houten schuttingen Geffen vervaardigd van houten palen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. De beton schutting is de laatste jaren voortdurend geliefder geworden onder de klanten. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schuttingpalen niet van tuinhout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat hedendaags een leven lang mee en is hier door zeer geschikt voor schuttingen Geffen. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Geffen.

Tuinschermen Geffen

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Geffen

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Geffen uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt het een luxe combinatie. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Geffen.

Een tuinafscheiding kopen Geffen hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Geffen is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op in Google en u vind al snel een schutting Geffen die bij u past. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bekijken? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra info. Of verzoek ons om een adres Geffen.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze aankoopt. Schutting kopen Geffen. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Wij kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of schutting Geffen plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen Geffen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Geffen

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard uitstekend geschikt voor betonschuttingen Geffen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met verscheidene tinten en motieven. Denk hier bij aan Hout motief, Rabat motief of het Romeins motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Geffen

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poortdeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn bevestigd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuindeur waar men met een voertuig of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Heeten
schutting Rijsbergen
schutting Geervliet
schutting Wervershoof
schutting Haps
schutting Mijdrecht
schutting Woubrugge
schutting Woerden
schutting Nuland
schutting Zoeterwoude
schutting Kwintsheul
schutting Haaksbergen