Schutting Geertruidenberg

Op zoek naar een nieuwe schutting Geertruidenberg? Prins schuttingen kan uw schuttingen Geertruidenberg leveren of zetten de nieuwe schutting Geertruidenberg vakbekwaam en vlot voor u. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de offerte en het bouwen van de schuttingen is plusminus 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Geertruidenberg

Wij werken alleen met ervaren medewerkers welke niks anders verrichten dan het plaatsen van schutting Geertruidenberg. Het is voornaam dat de schutting op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dat word steeds gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en routine van onze monteurs.

De houten schutting Geertruidenberg gemaakt van tuinhout word momenteel steeds minder gewild, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton tuinafscheiding. De palen van deze soort schutting Geertruidenberg zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is hier door zeer bestemd voor tuinafscheidingen Geertruidenberg. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Dankzij de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting Geertruidenberg.

Tuin schermen Geertruidenberg

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting plaatsen Geertruidenberg

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de beton schutting te afgesloten, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Geertruidenberg uit ons assortiment. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Grenen hout en men heeft een luxe tuinschutting Geertruidenberg die jaren lang mee gaat. De afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting kopen Geertruidenberg.

Een tuinafscheiding kopen Geertruidenberg hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Geertruidenberg is hedendaags erg handig. Wij weten zeker dat u via het internet snel en veilig een geschikte schutting Geertruidenberg zult aantreffen voor uw woning in Geertruidenberg. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 75% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet vertrouwd na het bekijken van deze pagina? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Brabant. Of vraag ons om een referentie adres Geertruidenberg.

Een foto zegt meestal meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Tuinafscheiding kopen Geertruidenberg. Dat was nog nooit zo simpel! Wij kunnen de volgende soorten tuinschutting of schutting Geertruidenberg plaatsen:

Schutting soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting Geertruidenberg.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Rabat motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Geertruidenberg

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Geertruidenberg nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn een stuk mooier met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Geertruidenberg

Wij hebben voor elke soort schutting een bijbehorende poortdeur.
U kan een keuze maken uit verschillende modellen tuindeuren die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuindeur waar men met de wagen of trailer tussen door kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Riel
schutting Smilde
schutting Eibergen
schutting Vuren
schutting Holwerd
schutting Epe
schutting Nederhorst
schutting Hoek
schutting Houten
schutting Assen
schutting Cuijk
schutting Blerick