Schutting Gameren

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een nieuwe schutting Gameren? Wij zijn de expert van Nederland in het plaatsen van uw schutting Gameren. Het plaatsen van een schuttingen Gameren kan gewoonlijk binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Gameren

Wij werken alleen met bedreven medewerkers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen Gameren. Het is relevant dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een laserwaterpas word alleen in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en ervaring van de monteurs.

De houten schutting Gameren gemaakt van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. De beton schutting is de laatste jaren alsmaar geliefder onder de consumenten. De basis van deze soort tuinafscheidingen Gameren bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. Een beton paal gaat tegenwoordig een leven lang mee en is daardoor uiterst geschikt voor tuinafscheidingen Gameren. De sponning die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Door de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Bij ons kan u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Gameren.

Tuinschermen Gameren

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ca. 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Gameren

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Gameren uit ons assortiment. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt het een luxe samenstelling. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Gameren.

Een schutting kopen Gameren hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Gameren is tegenwoordig erg simpel. We weten zeker dat u via het web vlot en veilig een geschikte schutting Gameren zult tegenkomen voor uw woning in Gameren. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aankopen via het net spannend kan zijn. Bent u alsnog niet vertrouwd na het bekijken van deze site? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Brabant. Zoekt u een referentie tuin Gameren? Vraag het ons, wellicht hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

Een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende type schuttingen of tuinafscheiding Gameren bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Tuinafscheidingen Gameren van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Gameren

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de solide betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Gameren nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Ze zijn heel wat mooier met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Veel beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het alsmede mogelijk om 2 andere motieven per betonplaat te leveren.

Poort Gameren

Wij kunnen uiteraard ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
U kunt kiezen uit verscheidene soorten poortdeuren die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van bijvoorbeeld 250cm breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hoek van Holland
schutting Vaals
schutting Uithuizermeeden
schutting Afferden
schutting Wieringerwerf
schutting Heythuysen
schutting Woubrugge
schutting Handel
schutting West-Terschelling
schutting Gulpen
schutting Kessel
schutting Nijverdal