Schutting Franeker

Op zoek naar een moderne schutting Franeker? Wij zijn de specialist van Nederland in het plaatsen van schuttingen Franeker. We kunnen gewoonlijk binnen 15 dagen de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Franeker

We werken alleen met ervaren schuttingbouwers die niks anders doen dan het plaatsen van schutting Franeker. Iedere achtertuin is afwijkend, een juist inzicht is daarom belangrijk bij het zetten van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en routine van de schuttingbouwers.

De houten schutting Franeker gemaakt van tuinhout word momenteel steeds minder populair, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de palen nooit van hout zijn maar van prefab beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is daarom bijzonder geschikt voor schuttingen Franeker. De keep die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Franeker.

Tuin schermen Franeker

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Franeker

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Franeker uit ons assortiment. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Franeker: Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Nobifix hout en men heeft een luxe schutting Franeker die lang mee gaat. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Franeker.

Een tuinafscheiding kopen Franeker hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Franeker is hedendaags erg makkelijk. We weten zeker dat u via het web snel en veilig een geschikte schutting Franeker zult aantreffen voor uw woning in Franeker. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer nodig, 70% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Wij kunnen snappen dat een schutting aankopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Op zoek naar een referentie tuin Franeker? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben eerder een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

Een foto zegt meestal meer dan 1000 woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Deze navolgende mooie schuttingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Franeker.

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Schuttingen Franeker gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Hout motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Franeker

Zoekt u een schutting die staat als een huis en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat een betonschutting Franeker is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de palen over een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Franeker heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Franeker

We hebben voor elk type schutting een bijpassende poortdeur.
Bij ons heeft u de keus uit de volgende tuindeuren.

Houten tuinpoort op een metalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Brummen
schutting Petten
schutting Leens
schutting Deurne
schutting Smilde
schutting Odijk
schutting Schoonoord
schutting Almere-Buiten
schutting Nijverdal
schutting Puttershoek
schutting Zoeterwoude
schutting Angerlo