Schutting Ewijk

Op zoek naar een luxe schutting bij u in Ewijk? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor uw nieuwe schutting. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het bouwen van uw erfafscheiding. De gemiddelde wachttijd na aanvaarding van de prijsopgave en het monteren van de schutting is ca. 20 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze ervaren bouwers die niks anders uitvoeren dan schuttingen bouwen kunnen de houten schutting perfect zetten. Elke tuin is verschillend, een juist inzicht is daardoor essentieel bij het plaatsen van een erfafscheiding. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. We zetten uw erfafscheiding zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Ewijk

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding populair, tegenwoordig zoeken minder mensen voor deze categorie schutting. Klanten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals onder andere de beton erfafscheiding. Het grote pluspunt van deze schutting is dat de schuttingpalen nooit van hout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nooit scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Door de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Bangkirai hout 20, 22 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai coating blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton erfafscheiding

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonschutting te dicht, kies dan voor een luxe hout beton schutting. De samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Grenen hout en u heeft een luxe erfafscheiding die jaren lang mee gaat. De afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Ewijk.

Via het net een schutting kopen voor uw tuin in Ewijk is nu erg handig. Gewoon makkelijk in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis in Ewijk. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 72% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u verder twijfels na het zien van de erfafscheiding afbeeldingen op onze pagina? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Zoekt u een referentie tuin bij u in Ewijk? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben voorheen een erfafscheiding geplaatst in uw wijk.

Zo kunt u de erfafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de erfafscheidingen die we zetten in Ewijk. Elke soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheidingen van hout.

Schuttingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout met luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Hout motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief

Betonnen erfafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Ewijk

De betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard uitstekend geschikt voor schuttingmaterialen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de beton platen in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier met diverse kleuren en motieven. Denk hierbij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort

Wij kunnen natuurlijk ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Bangkirai en Douglas poortdeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn bevestigd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar men met een voertuig of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Laren
schutting Almkerk
schutting Amersfoort
schutting Ulvenhout
schutting Malden
schutting Nieuwerkerk
schutting Staphorst
schutting Abbekerk
schutting Sliedrecht
schutting Uitgeest
schutting Son
schutting Zevenaar