Schutting Etten-Leur

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Etten-Leur? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor uw nieuwe schutting Etten-Leur. We kunnen normaliter binnen 1 week de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Etten-Leur

We werken enkel met ervaren schuttingbouwers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het bouwen van schutting Etten-Leur. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over bestaan. Een laserwaterpas word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt voldoende over het gezichtspunt en ervaring van onze monteurs.

Voor vele jaren was de houten schutting Etten-Leur erg populair, hedendaags kiezen minder particulieren voor dit type tuinafscheiding. De beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend geliefder onder de bezoekers. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schutting palen niet van hout zijn maar van beton. Een beton paal gaat hedendaags 30 jaar mee en is hier door zeer geschikt voor tuinafscheidingen Etten-Leur. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm constant los blijft van de grond.

Wij kunnen vier verschillende hout soorten leveren, iedere houtsoort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schutting Etten-Leur.

Tuinschermen Etten-Leur

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Etten-Leur

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuin scherm. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. We plaatsen een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Nostalgie motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting plaatsen Etten-Leur.

Via internet een schutting kopen voor uw tuin Etten-Leur is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op met Google en u treft al snel een schutting Etten-Leur die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van de klanten gedaan. Wij kunnen begrijpen dat een schutting aankopen via het net spannend kan zijn. Bent u alsnog niet zeker na het lezen van deze pagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer info. Mogelijk hebben wij Etten-Leur voorheen een schutting gezet, vraag ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Deze onderstaande mooie tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad leveren Etten-Leur.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding van hout.

Schuttingen Etten-Leur gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Graniet motief, Rhein motief of het Elbe motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Etten-Leur

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend uitstekend geschikt voor betonschuttingen Etten-Leur. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de palen over een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner met diverse tinten en motieven. Denk hierbij aan Graniet motief, Rhein motief of het Romeins motief. De meeste beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het tevens beschikbaar om 2 andere motieven per betonplaat te leveren.

Tuindeur Etten-Leur

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
U kunt kiezen uit meerdere soorten poorten die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Wijchen
schutting Velserbroek
schutting Sluis
schutting Breugel
schutting Hoogkerk
schutting Aardenburg
schutting Oenkerk
schutting Sint Oedenrode
schutting Loenen
schutting Raalte
schutting Zetten
schutting Dieteren