Schutting Esch

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Esch? Prins schuttingen kan uw schuttingen Esch bezorgen of zetten de nieuwe schuttingen Esch deskundig en vlug voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na akkoord van de prijsopgave en het zetten van de schuttingen is ongeveer 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Esch

Wij werken enkel met bedreven schuttingbouwers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van schutting Esch. Elke achtertuin is anders, een goed inzicht is daardoor voornaam bij het installeren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Wij plaatsen uw schutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schuttingen Esch gemaakt van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Grenen) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. Klanten kiezen steeds meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton tuinafscheiding. De basis van deze soort schuttingen Esch bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Dankzij de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Bij ons kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Esch.

Tuin schermen Esch

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Esch

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe schutting Esch uit ons assortiment. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de betonplaten, zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Nobifix hout, maakt het een luxe samenstelling. De afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Esch.

Een schutting plaatsen Esch hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Esch is tegenwoordig erg makkelijk. We weten zeker dat u via het net vlot en veilig een geschikte schutting Esch zal aantreffen voor uw woning in Esch. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt zien? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Op zoek naar een referentie tuin Esch? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben voorheen een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Schutting kopen Esch. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Hier vind u alle schuttingen die we leveren Esch. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Houten schuttingen van hout.

Tuinafscheidingen Esch gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Rots motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Esch

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat een betonschutting Esch is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn heel wat mooier geworden met meerdere kleuren en motieven. Denk hierbij aan Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Esch heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Esch

Een tuinpoort is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de onderstaande poortdeuren.

Standaard houten poortdeur waarbij de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Elburg
schutting Limmen
schutting Alkmaar
schutting Velserbroek
schutting Nieuwstadt
schutting Beerta
schutting Standdaarbuiten
schutting Beekbergen
schutting Middelbeers
schutting Schagen
schutting Hulst
schutting Assen