Schutting Ermelo

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Ermelo? Prins schuttingen kan de schutting Ermelo op locatie brengen of zetten de nieuwe schuttingen Ermelo vakbekwaam en vlug voor u. Het plaatsen van een een schutting Ermelo kan doorgaans binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ermelo

Onze bedreven bouwers die niets anders uitvoeren dan schuttingen monteren, kunnen de schuttingen Ermelo foutloos plaatsen. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. We zetten uw schutting zonder problemen kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

Ondanks de mindere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. Particulieren kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de beton tuinafscheiding. De basis van dit type tuinafscheidingen Ermelo bestaat uit beton palen i.p.v. hout. Een betonpaal gaat hedendaags 50 jaar mee en is hier door buitengewoon bestemd voor tuinafscheidingen Ermelo. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Door de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Prins schuttingen kan vier verschillende houtsoorten leveren, elke soort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schutting Ermelo.

Tuinschermen Ermelo

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Ermelo

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We plaatsen een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Rots motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting kopen Ermelo.

Een tuinafscheiding kopen Ermelo hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Ermelo is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op in Google en u treft al snel een schutting Ermelo die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van onze consumenten gedaan. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding kopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt bekijken? U bent van harte welkom in de grote showtuin liggend in Helmond. Of verzoek ons om een tuin Ermelo.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt! Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige medewerkers! Deze onderstaande fraaie tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad leveren Ermelo.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen Ermelo gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Elbe motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Ermelo

Zoekt u een schutting die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een solide beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus perfect geschikt voor beton schutting Ermelo. De betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de beton platen in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Graniet motief of het Rhein motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Ermelo heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Ermelo

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende tuindeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de navolgende tuinpoorten.

Houten tuinpoort op een metalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Beekbergen
schutting Boekelo
schutting Meerlo
schutting Eemnes
schutting Laren
schutting Lienden
schutting Loenen
schutting Swalmen
schutting Schipluiden
schutting Oirschot
schutting Haarlem
schutting Bolsward