Schutting Engelen

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Engelen? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het monteren van schuttingen Engelen. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de aanbieding en het zetten van de schutting is ongeveer 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Engelen

Wij monteren al ruim 18 jaar schutting Engelen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor hoveniers. Elke tuin is verschillend, een goed inzicht is daarom voornaam bij het zetten van een schutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislijnlaser word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en ervaring van de monteurs.

De houten schuttingen Engelen gemaakt van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van b.v. Grenen) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend populairder geworden onder de bezoekers. De schuttingpalen van dit type schutting Engelen zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is hier door uitermate geschikt voor tuinafscheidingen Engelen. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de bodem.

Wij kunnen vier verschillende hout soorten afleveren, elke houtsoort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schutting Engelen.

Tuin schermen Engelen

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Engelen

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe schutting Engelen uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de betonplaten, zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. We zetten een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Rots motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt de tuinafscheiding helemaal af.

Tuinschutting plaatsen Engelen.

Een tuinafscheiding kopen Engelen hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Engelen is hedendaags erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een geschikte schutting Engelen zult tegenkomen voor uw woning in Engelen. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van onze consumenten gedaan. Wij kunnen snappen dat een schutting aankopen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het zien van de schutting afbeeldingen op onze internetpagina? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gesitueerd in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin Engelen? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u alle tuinafscheidingen die we plaatsen Engelen. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting van hout.

Hout beton schutting Engelen.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Elbe motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Beton tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Engelen

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen weet immers wat de betonschutting Engelen is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rots motief platen in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Romeins motief, Hout motief of het Nostalgie motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Engelen

Een poortdeur is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuindeuren.

Houten poort op een metalen frame, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Almere-Haven
schutting Hulsberg
schutting Tubbergen
schutting Elburg
schutting Soesterberg
schutting Voorhout
schutting Holwerd
schutting Niekerk
schutting Overasselt
schutting Wolfheze
schutting Borculo
schutting IJburg