Schutting Emmen

Op internet aan het kijken voor een nieuwe schutting Emmen? Prins schuttingen kan de schuttingen Emmen leveren of plaatsen de nieuwe schuttingen Emmen bekwaam en vlug voor u. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de aanbieding en het monteren van de schutting is circa 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Emmen

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schutting Emmen bent u verzekerd van een goed eind resultaat met uitstekende garanties. Iedere tuin is verschillend, een goed inzicht is daarom voornaam bij het plaatsen van een schutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een laser waterpas word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt voldoende over het gezichtspunt en routine van onze monteurs.

De houten schutting Emmen vervaardigd van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar geliefder onder de consumenten. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schuttingpalen nooit van hout zijn maar van beton. Een beton paal rot niet, trekt bijna niet krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Dankzij de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Prins schuttingen kan 4 andere houtsoorten leveren, elke houtsoort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Emmen.

Tuinschermen Emmen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Emmen

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit type schutting is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We zetten een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Elbe motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt de schutting compleet.

Schutting kopen Emmen.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw huis Emmen is hedendaags erg handig. We weten zeker dat u via het internet snel en veilig een geschikte schutting Emmen zal aantreffen voor uw woning in Emmen. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van de consumenten gedaan. We kunnen begrijpen dat een schutting bestellen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gesitueerd in Helmond. Of verzoek ons om een tuin Emmen.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige schuttingbouwers! De navolgende fraaie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen Emmen.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Emmen van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout en luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Emmen

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Emmen niet omslachtig toe te lichten. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de betonplaten in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Ze zijn een stuk mooier geworden met verschillende kleuren en motieven. Denk hier bij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Emmen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Emmen

Wij hebben voor elk type schutting een bijpassende poortdeur.
U kunt een keuze maken uit verscheidene type tuinpoorten die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Een houten tuindeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard bevestigd op een stalen frame zodat het tuinhout niet kan uitzetten.

Dubbele houten poort op stalen frame van bijvoorbeeld 200cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hoogeveen
schutting Maassluis
schutting Gilze
schutting Montfort
schutting Ulvenhout
schutting Harkstede
schutting Gouderak
schutting Alblasserdam
schutting Werkhoven
schutting Nuland
schutting Gramsbergen
schutting Linne