Schutting Elspeet

Rond aan het kijken voor een beton schutting Elspeet? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het installeren van schuttingen Elspeet. Het zetten van een een schutting Elspeet kan doorgaans binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Elspeet

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schutting Elspeet bent u verzekerd van een correct eindproduct met juiste garanties. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van de tuin en de hoogte die in elke achtertuin meestal verschillend zijn. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schutting Elspeet vervaardigd van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Douglas) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. Consumenten kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton schutting. Het grote voordeel van deze categorie tuinafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van tuinhout zijn maar van beton. Een betonpaal rot niet, trekt bijna niet krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. De keep die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting Elspeet.

Tuinschermen Elspeet

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Elspeet

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuinscherm. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt dit een luxe samenstelling. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt de schutting helemaal af.

Tuinschutting kopen Elspeet.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Elspeet is tegenwoordig erg simpel. Wij weten zeker dat u via het web vlug en veilig een geschikte schutting Elspeet zult tegenkomen voor uw woning in Elspeet. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer noodzakelijk, 72% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. We kunnen snappen dat een schutting aankopen via het net spannend kan zijn. Bent u nog niet overtuigd na het lezen van deze website? U bent van harte welkom in onze grote showtuin liggend in Helmond. Op zoek naar een referentie adres Elspeet? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben eerder een schutting neergezet in uw wijk.

Een plaatje zegt meestal meer dan 1000 woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige medewerkers! We kunnen de volgende modellen tuinafscheidingen of schutting Elspeet bouwen:

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Elspeet gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Elspeet

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk perfect geschikt voor betonschuttingen Elspeet. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hierbij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Elspeet heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Elspeet

Een poort is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare weg ligt.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuinpoorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten poortdeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard geschroefd op een metalen frame zodat het hout niet kan uitzetten.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Erp
schutting Gilze
schutting Broek in Waterland
schutting Dronten
schutting Montfoort
schutting Bergambacht
schutting Simpelveld
schutting Haamstede
schutting Ederveen
schutting Almere-Haven
schutting Almere-Stad
schutting Hengelo