Schutting Elburg

Op het net aan het zoeken voor een beton schutting Elburg? Wij kunnen de schutting Elburg leveren of zetten de nieuwe schuttingen Elburg bekwaam en vlot voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de prijsopgave en het monteren van de schuttingen is circa 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Elburg

Wij werken uitsluitend met bedreven schuttingbouwers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van schutting Elburg. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van de tuin en de hoogte die in elke tuin doorgaans anders zijn. Een kruislaser word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en routine van onze schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Elburg erg gewild, tegenwoordig zoeken steeds minder particulieren voor deze soort tuinafscheiding. Consumenten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van deze soort schutting is dat de schutting palen nooit van hout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat hedendaags 30 jaar mee en is hier door zeer geschikt voor schuttingen Elburg. De sponning die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm constant los blijft van de aardbodem.

Wij kunnen 4 gevariëerde hout soorten leveren, elke houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Elburg.

Tuin schermen Elburg

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Elburg

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe schutting Elburg uit ons assortiment. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt dit een luxe combinatie. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting plaatsen Elburg.

Een tuinafscheiding plaatsen Elburg hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Elburg is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op in Google.nl en u treft al gauw een tuinschutting Elburg die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van onze bezoekers gedaan. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u alsnog niet overtuigd na het bekijken van deze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Misschien hebben we Elburg voorheen een schutting neergezet, vraag ons om een referentie adres.

Een foto zegt doorgaans meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Deze navolgende mooie tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen Elburg.

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton schutting Elburg.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Klassiek steen motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allen moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Elburg

Een beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus uitstekend geschikt voor beton schutting Elburg. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de schuttingpalen over een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Hout motief of het Rots motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het alsmede beschikbaar om twee andere motieven per beton plaat te leveren!!

Tuindeur Elburg

Een poortdeur is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
U kunt kiezen uit diverse modellen tuinpoorten die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Delfzijl
schutting Velserbroek
schutting Breezand
schutting Tilburg
schutting Limbricht
schutting Veen
schutting Elim
schutting IJzendijke
schutting Meerssen
schutting De Bilt
schutting Zwartemeer
schutting Harskamp