Schutting Eindhoven

Op het web aan het zoeken voor een luxe schutting Eindhoven? Wij kunnen de schutting Eindhoven bezorgen of installeren uw nieuwe schutting Eindhoven vakkundig en vlug voor u. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de offerte en het zetten van de schutting is ongeveer 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Eindhoven

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 18 jaar schuttingen Eindhoven, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor bouwbedrijven. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke tuin dikwijls anders zijn. We zetten uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Eindhoven erg gewild, hedendaags zoeken steeds minder mensen voor dit type tuinafscheiding. De hout beton schutting is de laatste jaren steeds geliefder geworden onder de consumenten. De palen van deze soort tuinafscheiding Eindhoven zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is daarom hoogst bestemd voor tuinafscheidingen Eindhoven. De keep die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de aardbodem.

Prins schuttingen kan vier verschillende hout soorten afleveren, iedere soort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schutting Eindhoven.

Tuinschermen Eindhoven

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Eindhoven

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. De combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Rabat motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting plaatsen Eindhoven.

Een schutting plaatsen Eindhoven hoeft nu niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Eindhoven is hedendaags erg makkelijk. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een juiste tuinafscheiding Eindhoven zal tegenkomen voor uw woning in Eindhoven. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Of vraag ons om een tuin Eindhoven.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt! Schutting kopen Eindhoven. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Op deze website vind u alle schuttingen die wij zetten Eindhoven. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Eindhoven.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Eindhoven

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen begrijpt immers wat een beton schutting Eindhoven is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting hebben de palen een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Eindhoven heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Eindhoven

Wij kunnen uiteraard ook een poortdeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting past.
Bij ons heeft u de keus uit de onderstaande tuindeuren.

Een houten tuindeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard gemonteerd op een metalen frame waardoor het tuinhout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Eindhoven
schutting Geesteren
schutting Den Dungen
schutting Wassenaar
schutting Den Helder
schutting Nederhorst
schutting Wanroij
schutting Klazienaveen
schutting Hoogeveen
schutting Drachten
schutting Zoeterwoude
schutting Twello