Schutting Eijsden

Op het web aan het zoeken voor een moderne schutting Eijsden? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een hout beton schutting Eijsden. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na akkoord van de aanbieding en het monteren van de schutting is ongeveer 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Eijsden

Onze bedreven bouwers die niets anders verrichten dan schuttingen monteren, kunnen de schuttingen Eijsden perfect zetten. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke tuin vaak verschillend zijn. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schuttingen Eijsden vervaardigd van hout word tegenwoordig steeds minder gewild, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton tuinafscheiding. De basis van dit type tuinafscheidingen Eijsden bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. Een betonpaal rot niet, trekt niet scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de aarde.

Prins schuttingen kan 4 verschillende houtsoorten leveren, elke houtsoort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schuttingen Eijsden.

Tuin schermen Eijsden

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Eijsden

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen afscheiding te dicht, kies dan voor de luxe schutting. De samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Eijsden: Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Nobifix hout en men heeft een luxe schutting Eijsden die zeer lang mee gaat. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Eijsden.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Eijsden is nu erg gemakkelijk. Zoek het op in Google.nl en u vind al vlug een schutting Eijsden die bij u past. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer noodzakelijk, 85% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u nog niet overtuigd na het lezen van deze pagina? U bent van harte welkom in onze grote showtuin liggend in Helmond. Misschien hebben wij Eijsden eerder een tuinafscheiding gemaakt, vraag ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige medewerkers! Wij kunnen de volgende modellen schuttingen of schutting Eijsden plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen Eijsden van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Eijsden

Een betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort betonschutting Eijsden nauwelijks uitgebreid toe te lichten. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Veel beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het eveneens beschikbaar om 2 verscheidene motieven per beton plaat te leveren.

Tuindeur Eijsden

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij ons heeft u de keuze uit de navolgende tuindeuren.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede tuindeur waar men met de wagen of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hoevelaken
schutting Werkendam
schutting ’s Gravenmoer
schutting Arkel
schutting Loenen
schutting Heeten
schutting Julianadorp
schutting Rockanje
schutting Waarland
schutting Schijndel
schutting Nuth
schutting Ruinerwold