Schutting Eibergen

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Eibergen? Prins schuttingen kan de schutting Eibergen op locatie brengen of installeren uw nieuwe schuttingen Eibergen bekwaam en snel voor u. Het bouwen van een schuttingen Eibergen kan normaliter binnen 15 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Eibergen

Wij zetten al ruim 18 jaar schutting Eibergen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor bouwbedrijven. Elke tuin is anders, een juist inzicht is daarom belangrijk bij het monteren van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een laser waterpas word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt genoeg over het denkbeeld en routine van onze bouwers.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. Consumenten kiezen meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton schutting. De basis van deze soort tuinafscheidingen Eibergen bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. Een betonpaal gaat hedendaags een leven lang mee en is daardoor bijzonder bestemd voor schuttingen Eibergen. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Eibergen.

Tuinschermen Eibergen

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Eibergen

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit type schutting is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuin scherm. De volgende designs zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Eibergen: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Grenen hout en men heeft een luxe tuinschutting Eibergen die jaren lang mee gaat. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt de schutting helemaal af.

Schutting plaatsen Eibergen.

Een tuinafscheiding kopen Eibergen hoeft nu niet moeilijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Eibergen is nu erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een geschikte tuinafscheiding Eibergen zult vinden voor uw woning in Eibergen. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bezichtigen? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gesitueerd in Helmond. Misschien hebben wij Eibergen voorheen een schutting gezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Een afbeelding zegt vaak meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige medewerkers! We kunnen de volgende modellen tuinafscheidingen of schutting Eibergen plaatsen:

Schutting soorten

Schutting geheel van hout.

Tuinafscheidingen Eibergen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe schutting van hout en luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Eibergen

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom perfect geschikt voor beton schutting Eibergen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de beton platen in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Rabat motief, Mediterraans motief of het Graniet motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Eibergen

Een poortdeur is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
U kunt een keuze maken uit verscheidene type tuindeuren die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten tuindeur op stalen frame, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van b.v. 3 meter breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Rijswijk
schutting Utrecht
schutting Ulrum
schutting Bleskensgraaf
schutting Vogelwaarde
schutting Vaals
schutting Maastricht
schutting Maastricht
schutting Amsterdam
schutting Nijkerk
schutting Malden
schutting Ursem