Schutting Egmond-Binnen

Op het web aan het zoeken voor een hout beton schutting Egmond-Binnen? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het neerzetten van schuttingen Egmond-Binnen. We kunnen gewoonlijk binnen 15 dagen de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Egmond-Binnen

Door onze 18 jaar ervaring in het plaatsen van schutting Egmond-Binnen bent u zeker van een perfect eind resultaat met juiste garanties. Iedere achtertuin is anders, een juist inzicht is daarom belangrijk bij het installeren van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislijnlaser word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard genoeg over het inzicht en routine van onze schuttingbouwers.

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. Bezoekers kiezen meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de hout beton tuinafscheiding. De schuttingpalen van dit type schutting Egmond-Binnen zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 35 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Vanwege de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Egmond-Binnen.

Tuinschermen Egmond-Binnen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Egmond-Binnen

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit model schutting is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuin scherm. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt dit een luxe samenstelling. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt het plaatje compleet.

Tuinschutting kopen Egmond-Binnen.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw huis Egmond-Binnen is tegenwoordig erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het net vlot en veilig een juiste schutting Egmond-Binnen zult aantreffen voor uw woning in Egmond-Binnen. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 85% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Twijfelt u nog na het zien van de tuinafscheiding foto’s op onze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Mogelijk hebben wij Egmond-Binnen voorheen een schutting neergezet, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt! Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende modellen tuinschutting of tuinafscheiding Egmond-Binnen bouwen:

Schutting soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen Egmond-Binnen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Elbe motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Beton tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Egmond-Binnen

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke betonschutting. Iedereen weet immers wat een beton schutting Egmond-Binnen is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de schuttingpalen een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne toon voor het beton. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Egmond-Binnen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Egmond-Binnen

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende tuindeur.
U kan kiezen uit verscheidene type poortdeuren die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar u met de auto of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Vessem
schutting Alkmaar
schutting Sint Oedenrode
schutting Gouda
schutting Zuid-Beijerland
schutting Kwintsheul
schutting Cothen
schutting Anna-Paulowna
schutting Hapert
schutting Huizen
schutting Gouda
schutting Ouddorp